Milletvekili Küçük, Gümüşhane’nin Kurtuluş Programlarına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyon Üyesi Musa Küçük, Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yılı dolayısıyla Kocaeli ve İstanbul’da düzenlenen etkinliklere katıldı.

Milletvekili Küçük, Gümüşhane’nin Kurtuluş Programlarına katıldı

22-23 Şubat tarihlerinde gerçekleşen programlara Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut ve Deredolu Belediye Başkanı Ökkeş Alkan da eşlik etti.

Milletvekili Küçük, ilk olarak Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Gümüşhaneli İş İnsanları Kahvaltı Programı’na katıldı. Burada hemşehrileriyle bir araya gelen Küçük, Gümüşhane’nin ekonomik ve sosyal gelişimi için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Ardından Gebze Gümüşhane Dölek Köylüleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret eden Küçük, burada vatandaşlarla sohbet ederek Gümüşhane’ye yönelik projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kocaeli programı kapsamında Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Selami Kolcu ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Küçük, federasyonun faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra ASM Arıtma Sistemleri fabrikasını ziyaret eden Küçük, Gümüşhaneli girişimcilerle bir araya gelerek işletme faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Etkinliklerin ikinci gününde İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen programa katılan Küçük, burada Gümüşhaneli hemşehrileriyle bir araya geldi.

Kurtuluş programında yaptığı konuşmada başta dernek başkanları ve Federasyon Başkanları olmak üzere herkese teşekkür eden Küçük, aziz milletin vatanını ve onurunu korumak için yedi düvele karşı yurdun dört bir köşesinde mücadele ederek dünya tarihinin en haklı savaşı olan Kurtuluş Savaşı’ndan zaferle çıktığını hatırlatarak, “Tarihinin hiçbir döneminde esaret altında yaşamamış olan aziz milletimiz, işgal altındaki vatan topraklarını canı pahasına korumuş, milli ve manevi değerlerinden asla ödün vermemiştir. Geçen yüzyılın başında istiklal mücadelesini zaferle taçlandıran kahraman milletimiz, bugün de bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne kasteden mihraklara karşı birlik ve beraberlik içinde mukaddes topraklarına ilelebet sahip çıkacak, aydınlık yarınlara kavuşacaktır. Bugün bizlere düşen görev, canları pahasına bize bu toprakları vatan yapan ecdadımızın emaneti olarak, ülkemizi ve şehrimizi daha kalkınmış, daha çağdaş ve daha mutlu yarınlara ulaştırmaktır. Her alandaki kalkınmasını tamamlamış bir Gümüşhane oluşturmak öncelikli hedefimiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle hizmet etmekten onur duyduğum güzel Gümüşhane’mizin Kurtuluş Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 107 yıl evvel sergilenen Kurtuluş Mücadelesinin kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

YORUM EKLE