AK Parti 23 yaşında

AK Parti’nin kuruluşunun 23.yıldönümü Gümüşhane’de düzenlenen programla kutlandı.

AK Parti 23 yaşında
HABERİN GALERİSİ
AK Parti 23 yaşında

AK Parti 23 yaşında

Kutlama programı kapsamında ilk olarak partililerden oluşan heyet AK Parti İl Başkanlığından Gümüş Otel’e kadar yürüyüş düzenlendi.

Gümüş Otel Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kutlama programında konuşmaların ardından AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı bağlantıyla takip edildi.

AK Parti’nin 23. yılına özel hazırlanan pastanın kesilmesiyle son bulan programda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, “14 Ağustos 2001’de “Hizmet ve Millete Adanmışlık” ilkesiyle çıktığımız bu yolda, Türkiye’nin her köşesinde halkımızın güveni ve desteği ile büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. AK Parti, sadece bir siyasi parti olmanın ötesinde, milletimizin özlemlerini ve ihtiyaçlarını temsil eden bir hareket olmuştur. Kurulduğumuz günden bu yana, Türkiye’ye çağ atlatacak reformlara, kalkınma hamlelerine ve toplumsal dönüşümlere öncülük ettik. Eğitimden sağlığa, ekonomiden altyapıya, her alanda Türkiye’yi daha ileri taşımak için var gücümüzle çalıştık. Bu 23 yıllık süre zarfında, AK Parti olarak demokrasiyi güçlendirmek, hukukun üstünlüğünü tesis etmek ve vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak için sayısız adımlar attık. Milletimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışmaya, her zaman halkımızla el ele, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz” dedi.

Erdoğdu, her zaman destek veren, inanan ve yollarını aydınlatan millete teşekkür ederek, “Sizlerin desteği olmadan bu başarılar mümkün olmazdı. Bizler de milletimize layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gelecekte de ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için kararlılıkla, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. AK Parti ailesi olarak, bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların daha fazlasını elde etmek için durmadan, yorulmadan yola devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl nice zorluğun, engelin ve saldırının üstesinden beraberce geldiysek, inşallah Türkiye Yüzyılını inşa mücadelemizi de yine birlikte yürüteceğiz. Son 23 yıldır olduğu gibi ülkemizi her alanda başarıdan başarıya, rekordan rekora koşturmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde, bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür eder, AK Parti’mizin 23. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı.

Programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları, Belediye Başkanları, önceki dönem belediye başkanları ve parti kurucu üyeleri katıldı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tebrikler
Tebrikler - 1 ay Önce

Torul tam kadro katılmış helal olsun.

SIRADAKİ HABER