AK Parti Torul İlçe Başkanlığında görev dağılımı yapıldı

AK Parti Torul ilçe teşkilatı görev yapılımı yaptı.

AK Parti Torul İlçe Başkanlığında görev dağılımı yapıldı

İlçe Başkanı Aydın Şahiner başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılarak kamuoyuna duyuruldu.

Yeni yönetimde İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Sezgin Yavuz, İlçe Teşkilat Başkanı Hüsamettin Öztürk, İlçe Seçim İşleri Başkanı Recep Selvi, İlçe Tanıtım Medya Başkanı Oğuzhan Aydın, İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Dursun Kahveci, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Yücel Demirci, İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Ali Osman Zengin, İlçe Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkanı Sezgin Aydın, İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı Arif Terzi, İlçe Sekreteri Habibe Emine Tozlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Davut Türker, Enes Öztürk, Hüseyin Boşnak, Hayriye Tokel, Ali Şahin, Ertuğrul Balcı, Necdet Atasu, Şenol Dede, Yadiğer Vamin, Ali Gül, Alperen Aslan ve Abdulkadir Kopuzlu yer aldı.

Yeni ilçe teşkilatının hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Torul İlçe Başkanı Aydın Şahiner, “Yeni ilçe teşkilatımız ilk günkü heyecanıyla partimizin en önemli parçası olmaya devam edecek olup, ilçemizde Sn. Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde planlanan ve yapımı devam eden hizmetlerin takipçisi olacak ve ilçemiz için güzel hizmetler yapmaya devam edecektir. Önceki dönem İlçe Başkanımız Sn. Hüseyin Zengin'e ve şimdiye kadar teşkilatımızda görev almış tüm yönetimlere, vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER