Zeybek’ten Demir’e tebrik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Türkiye’nin en genç il başkanı olan Gümüşhane İl Başkanı Özgür Deniz Demir’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Zeybek’ten Demir’e tebrik ziyareti

Hafta sonu Erzincan ve Bayburt’ta programı olan Zeybek, Gümüşhane’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak İl Başkanlığında partililerle buluşan Zeybek, Türkiye’nin en genç İl Başkanı olan CHP Gümüşhane İl Başkanı Özgür Deniz Demir’i tebrik edip partinin gençleşerek büyümesi noktasında desteklerini iletip yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye genelinde 31 Mart’taki mahalli idareler seçimlerinde parti olarak yakaladıkları ivmeyi Gümüşhane’de de yakalamak istediklerini belirten Zeybek, bölgeye daha sık ziyaretler gerçekleştireceklerini, genel merkez nezdinde de bu konuda her türlü desteğin sağlanacağını ve yeni ve en genç başkan Özgür Deniz Demir’e destek olacaklarını söyledi.

Zeybek, daha sonra partililerle birlikte Tekke Beldesinde yeni açılacak olan CHP Tekke Belde Başkanlığı binasını da ziyaret ederek yapılacak seçimlerde buranın mutlaka CHP’li belediye olması için çaba göstereceklerini belirterek vatandaşlarla bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2024, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER