Yıldız: Herkesi takımımıza destek olmaya davet ediyorum

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şiran Yıldız Spor kulüp başkanı Erhan Yıldız, Pazar günü sezonun ilk maçında tüm taraftarları tribünlere davet etti.

Yıldız: Herkesi takımımıza destek olmaya davet ediyorum

Yaptığı açıklamada 2024-2025 sezonunun ilk maçında Serhat Ardahanspor ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını hatırlatan Yıldız, hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Başkan Yıldız, şöyle konuştu: “Yeni sezon öncesi bu camiaya sahada en iyi şekilde temsil edecek teknik ekip ve oyuncular ile sözleşme imzaladık. Yeni sezon öncesi oldukça yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Eminim ki yeni sezonda bu çalışmalarımızın karşılığını sahada alacağız ve hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz.”

İlk maçta evlerinde Serhat Ardahanspor’u konuk edeceklerini belirterek hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrılıp, 3 puanı hanelerine yazdırmak olduğunu ifade eden Yıldız, “Futbolcularımız ve teknik ekibimiz üstüne düşeni fazlasıyla yapacağından hiç şüphem yok. Serhat Ardahanspor maçında tüm Şiranlı hemşerilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Bu şehri sahada en iyi şekilde temsil edecek oyuncuları kadromuza kattık. Pazar günü tüm kasabamızı Serhat Ardahanspor maçında takımımıza destek olmaya davet ediyorum. 12. Adam olarak takımımıza desteklerini bekliyoruz. Destekleri bizim için çok önemli” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki Kaya
Zeki Kaya - 3 saat Önce

Takımımıza üstün başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Azmin ve inanmışlığın elinden hiç bir şey kurtulmaz. Şimdilik 399.90 tl ye bir adet forma istiyorum.

SIRADAKİ HABER