Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,1120 %0.03
44,1326 %-0.22
4.101,32 % -0,77
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Aydın'dan GİKDER'e Tebrik

Aydın'dan GİKDER'e Tebrik

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar- Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, haftasonu Gümüşhane’de GİK-DER tarafından Gümüşhane Üniversitesi ve Gümüşhane Valiliği işbirliğince düzenlenen 2. İktisat Kongresi nedeniyle emeği geçenleri tebrik etti.

1612
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar- Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, haftasonu Gümüşhane’de GİK-DER tarafından Gümüşhane Üniversitesi ve Gümüşhane Valiliği işbirliğince düzenlenen 2. İktisat Kongresi nedeniyle emeği geçenleri tebrik etti.

Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 2. İktisat Kongresinin son derece başarılı bir şekilde gerçekleşmesinden memnuniyet duyduğunu ve Gümüşhane’de ki sivil toplum örgütlerinin Gümüşhane’ye sunacağı pozitif tüm katkılarda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olmayı görev bilmeye devam edeceğini ifade etti.

Gümüşhane’nin kalkınmasının sadece kamu idaresinin son yıllarda her geçen gün artan ödenekleri ile tamamlanamayacağını, Gümüşhane’nin sivil toplum örgütlerinin de Gümüşhane’nin gelişmesi için çaba sarf etmesi gerektiğini belirten Doç. Dr. Kemalettin Aydın bu bağlamda düzenlenen sempozyumların, çalıştayların  v.b. girişimlerin son derece anlamlı olduğunu ifade etti.

İktisat kongresinin her yıl daha da güçlenerek ve geleneksel hale dönüşerek devam etmesi gerektiğini belirten Doç. Dr. Kemalettin Aydın, tüm sivil toplum örgütlerinin Gümüşhane’nin gelişmesi için proje üretmesi gerekliliğinin altını çizdi. Bu tür çalışmalarda üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmekten kaçınmayacağını ifade eden Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ve Valiliğe, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın ve akademisyenler GİKDER Başkanı Selim Nas ve GİK-DER üyelerine,  il dışından katılımcı bürokratlara ve akademisyenlere ve iktisat kongresi açılışına katılıp Gümüşhane’yi onure eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a teşekkür etti.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
"
"ANADOLU YAKASI BAYBURT PLATFORMU-İST." 12 yıl önce
tren hattının diğer hatlara karşın,bayburttan geçme si,türkiyemize 4 milyar dolar kazandıracaktır,hız ise iki kat fazla slm.
BEĞENME
0
CEVAPLA
"
"anadolu yakası bayburt pltformu-ist. 12 yıl önce
hoca ahmet yesevi,nin atasi"hz.ali.r.a.oğlu muham- met hanefi,dir,türbesi(makami)bayburt,ta.saygi ile
BEĞENME
0
CEVAPLA
"
"MARMARA BÖLGESİ BAYBURT TANITIM PLATF" 12 yıl önce
tren bayburttan geçerse devletimiz 4 milyar dolar kar edecktir,ayrica hiz iki kat fazla.tşk.
BEĞENME
0
CEVAPLA