Yılmaz, genç aday Arslan’a teşekkür etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ünal Yılmaz, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimlerinde bağımsız aday olan 29 yaşındaki Ufuk Arslan’a kendisini desteklemesinden ötürü teşekkür mesajı yayımladı.

Yılmaz, genç aday Arslan’a teşekkür etti

Yılmaz mesajında, istişarenin önemine değinerek gençlerin daha çok dinlenmek ve sorunlarına çözüm üretecek mekanizmalar kurmak istediğini söyledi.

Seçim çalışmaları esnasında birkaç kez görüşme yapma fırsatı bulduğu Arslan’ın gençliğe dönük istek ve projelerinin kendi programıyla uyuştuğunu ve onu daha ileriye taşıdığını fark ettiğini aktaran Yılmaz, şunları söyledi: “Genç aday Ufuk Arslan ile görüşünce gençliğe dönük fikirlerimizin büyük oranda uyuştuğunu ve onun bazı fikirlerinin de bizim projelerimize eklenmesi gerektiği kanısına vardık. Aramızdaki istişarelerin neticesinde gençlik yararına birlikte çalışmaya ve bazı projeleri beraber hayata geçirmeye karar verdik. Bundan sonraki süreçte kendisi ve yol arkadaşları ve seçmenleriyle daha yakın çalışma fırsatı, gençliğimize yönelik farklı hizmetler üretme fırsatı bulacağız. Kendisinin projeleri de bana emanet. Ben çözüm odaklı yaklaşımı ve medeni cesareti nedeniyle Sayın Ufuk Arslan’a teşekkür ediyor, gençlerimizle beraber daha uzun yolları hep beraber yürüyeceğimizi ve her daim yanlarında olacağımı ifade ediyorum.”
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER