Akaryakıt zamlarını bisikletle protesto ettiler

DEVA Partisi Gümüşhane İl Teşkilatı artan akaryakıt fiyatlarına tepki göstermek ve sağlık için bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “DEVA Bisiklette” eylemi gerçekleştirdi.

Akaryakıt zamlarını bisikletle protesto ettiler

Yapılan etkinlikle ilgili konuşan Demokrasi ve Atılım Partisi Kurucu İl Başkanı Ecz. Didem Kurt, “Deva Bisiklet'te diyerek bir etkinlik düzenledik. Genel merkezimizin organize ettiği 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan bir proje bu. Bu projenin amacı son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına gelen fahiş zamlar ve sporu teşvik. Birinci sebep akaryakıt zamları artık ulaşımı temel ihtiyaçtan lüks ihtiyaca dönüştürmüş durumda. Buna artık dur denilmesi gerekiyor. Yönetilemeyen ülkenin sonuçlarını hep beraber çekiyoruz. Bundan dolayı da bunu protesto ediyoruz. Bir diğer sebep ise bisiklet sporunu teşvik etmek. Hem yerel yönetimlerden hem de iktidardan talebimiz şehir içindeki bisiklet yollarının fazlalaştırılması ve spor amaçlı, yakıt yakmayan bisiklete binmeyi daha fazla teşvik etmek istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
admin
admin - 3 yıl Önce

Z kuşağı dedikleri ve 80-90 ve 2000 yıllarının başının ne olduğunu araştarmayan bilmeyen şu an bolluk içinde yaşayıp şükrünü bilmeyen zavallı gençleri toplamışlar.

bende admin
bende admin @admin - 3 yıl Önce

Z kuşağı gerçeğini biliyorsan onu eğiteceksin taleplerini karşılayacaksın, onun gibi düşüneceksin. eğer bunları yapamayacak zihniyette isen varlıklarından rahatsızsan yönetmeyeceksin!!

Memleketin gerçeği Z kuşağı geliyor ve toplumda bir sorumsuzluk korkusu var ancak bu kuşakla alakalı değil eğitimin temel taşlarının oynaması ile alakalıdır. eğitim temellerini mahvedeceksin okula gitmek istemeyen bir toplum inşa edeceksin. Öğrettirmeyeceksin ama şükrettireceksin. YAVAŞ

Ben şükrediyorum ki bunların farkındayım. Şükür etmek iyidir ancak hakkını hukukunu aramayıp şükür et gibi hele ki aşağılayıcı şeyler yazmak terbiyesizliktir.

O fotoğrafta eşimin dostumun çocukları var ahlaksızca yorumunu ADMİN ismi altında yapıp paylaşman zavallılıktır.

SIRADAKİ HABER