Mazman, Canlı'ya Sahip Çıktı

"Belediye Başkanımızın yıpratılmasına müsaade etmemekte kararlıyız"

Mazman, Canlı'ya Sahip Çıktı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Orhan Mazman, Türkiye genelinde olduğu gibi Gümüşhane’de de gittikçe ağırlığını hissettiren ekonomik sıkıntıların insanları endişeye sevk ettiğini söyledi.

Parti binasında yaptığı toplantının ardından yerel ve genel konulara ilişkin bir basın açıklaması yayımlayan Mazman, genelde AK Parti’yi eleştirirken, yerelde Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın AK Parti’nin iç meselelerine alet edilmesini eleştirdi.

Mazman, Gümüşhane’nin ve Gümüşhanelinin problemlerine çare üretmek yerine afaki ve sanal politikalar izlediklerini iddia ettiği AK Partililerin, Gümüşhanelinin derelerine el konulmasına göz yumduğunu, yeşille kaplı arazilerinin taş ocaklarına dönüşmesine tedbir almadıklarını öne sürdü.

AK Parti’nin Gümüşhane’de hizmet üretemeyince, kendi iç meseleleriyle birlikte Belediye Başkanı Mustafa Canlı’yı da politikalarına alet ettiklerini kaydeden Mazman, “Gümüşhane’ye belediyenin sınırlı bütçesiyle hizmet eden Belediye Başkanımızın yıpratılmasına müsaade etmemekte kararlıyız.” dedi.

Esnafın siftah etmeden kepenk kapattığına da değinen Mazman, “İlimizde inşaat sektöründe hizmet veren işveren ve işçiler, tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylüler zor durumdadır. Ekonomik açıdan artık deniz bitti kara görünmüştür. İktidar ve onun yerel yöneticileri artık sanal ve sahte pembe tablolarla Türk Milletini ve Gümüşhaneli hemşerilerimizi kandıramayacaklar. Yarınlarda Türk Milleti kendini yanıltanların ve aldatanların suratlarına kuvvetli bir tokat vurulacaktır.” dedi.

Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Mazman, her gün verilen şehitlerin üzüntüsüyle içlerinin kan ağladığını ifade ederek AK Parti iktidarının bu duruma terör ile ilgili uygulamalarıyla çanak tuttuğunu da sözlerine ekledi.

Türk Milleti ve Türk Devleti’nin İslam dünyasında uygulanan haçlı seferleri sonucu akıtılan kanı artırılması değil bitirilmesi yönünde politikalar uygulaması gerektiğini ifade eden Mazman, “Hain PKK terörünü durdurmak yönünde çaba sarf etmeyen AK Parti iktidarı ve Başbakan’ın son günlerde gündeme oturan terörist başı, kan emici, Türk düşmanı, Apo’nun başka bir yerde rahat ettirilmesiyle mi ilgilenmekte midir?  Başbakan ve AK Parti Amerika’nın süvarisi misali Suriye üzerine gitmek isteyen gönüllü görüntüsü vermektedir.”  dedi.

Mazman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk’ün ilelebet yaşama şuurunun canlı tutulması mesajını vermek için gelişen iç ve dış olaylar karşısında Balkanlar gezisini yapmasının anlamlı olduğunu vurguladı.
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER