Okur, aday adaylığını açıkladı

Gümüşhane Karayolları 101. Şube’de görev yapan Ernail Okur, bugün düzenlediği basın toplantısıyla memuriyetten istifa ederek AK Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Okur, aday adaylığını açıkladı
Gümüşhane Karayolları 101. Şube’de görev yapan Ernail Okur, bugün düzenlediği basın toplantısıyla memuriyetten istifa ederek AK Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Tarihi Balyemez Konağında düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Okur, AK Parti'nin kurulduğu günden beri vatandaşların her geçen gün artan teveccühüne ve desteğine mazhar olabilmesinin en önemli sebebinin devleti soğuk militer yapısından sıyırıp millet ile kucaklaştırma ve tüm samimiyeti ile millete hizmet etme azmi ve inancı olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarının dünya siyasi tarihinde eşi benzerine rastlanmayan bir başarı hikayesi olduğunu kaydeden Okur, “Ben de Ak Parti'nin kuruluşundan memuriyetimin başlangıcına kadar partimizin il teşkilatında Gençlik Kolları Halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev aldım. Mahalle Mahalle, köy köy dolaşarak bayrak astım, broşür dağıttım. Seçimlerde, Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) çalışarak partimizin bir neferi olarak bu kutlu yürüyüşte üzerime düşen görevi tüm gücümle yapmaya gayret ettim. Benim Gümüşhane'nin sorunlarının çözümü ve halkımızın taleplerinin karşılanması konusunda mesleğim ve işim münasebetiyle Fındıkbeli Geçidi'nden Taşköprü Yaylası'na, Köse Yuvacık Köyü sınırından Kürtün Üçtaş Köyü il sınırlarımıza kadar tüm mahallelerimiz, köylerimiz, beldelerimiz ve ilçelerimizin günlük, aylık ve yıllık ihtiyaçlarının ve taleplerinin ne olduğu, buralara hizmetin ne zaman ne şekilde gideceği konusunda bilgi, tecrübe ve donanıma sahip, Gümüşhane'mizin bir evladı olarak bu göreve talibim. AK Parti'nin gençlik kollarından gelen bir milletvekili aday adayı olarak Gümüşhane'mizin sorunlarını ve dertlerini bilen, sadece bilmekle kalmayıp bu sorunların ceremesini ve sıkıntılarını halkımızla birlikte bizzat yaşayan biri olarak sorunlarımızın çözümü noktasında tüm bilgim, tecrübem ve enerjim ile çalışacağım.” dedi.

Planlama aşamasında ve devam eden projelerin hızlı bir şekilde tamamlanması, vatandaşların beklentisi olan hızlı tren, havaalanı, Torul Tirebolu duble yolu gibi projeleri de gündeme getirilerek hayata geçirilmesi ve Gümüşhane’ye tıp fakültesi kazandırılması noktasında gerekli tüm girişimlerin ve adımların atılmasının başlıca öncelikleri olduğunu dile getiren Okur, şunları söyledi: “Dünya ekonomisinin direksiyonunda geçtiğimiz bu günlerde (G20) ülkemizin dik duruşu, Hakk’ın, haklının ve ezilenin yanındaki tavrı ile savaşlarla ve darbelerle kan ağlamakta olan İslam aleminin ve mazlum Milletlerin feryadı olmaya, kısacası dünyanın vicdanı olmaya devam edecektir. Bende bu konjonktürde partimle birlikte koşmaya hazırım.”
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2015, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER