GÜMOFF Arhavi'den 2 kupayla döndü

Artvin'in Arhavi ilçesinde 50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen off-road oyunlarına katılan GÜMOFF ekibi geleneği bozmayarak 2 kupayla Gümüşhane’ye döndü.

GÜMOFF Arhavi'den 2 kupayla döndü

Festivalin spor etkinlikleri kapsamında sahil şeridindeki dolgu alanında özel olarak hazırlanan parkurda gerçekleştirilen offroad oyunları izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Arhavi Doğa Sporları ve Off Road Kulübü (ARDOS) tarafından organize edilen ve parkur adının “Özlem Güngör” olduğu alanda gerçekleştirilen ARDOS 15. Off Road Oyunları etkinliği vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle izlendi.

Gümüşhane’den 4 araçla etkinliğe katılan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Kulübü (GÜMOFF), bugüne kadar katıldıkları her yarışta olduğu gibi bunda da geleneği bozmayarak 2 kupa kaldırdı.

Zorlu yarışlar sonucunda S2 klasmanında Recep Şahin ve copilotu Furkan Tüfekçi parkuru en kısa sürede tamamlayarak birinci olurken, S1 klasmanında Samet Şahin ve copilotu Fatih Yavuz ikinci oldu. 

Özel tasarlanmış araçlarıyla zorlu etapları geçmeye çalışan sporculardan dereceye girenlere ödülleri yarış sonrası düzenlenen törenle Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Artvin’den aldıkları 2 kupayla koleksiyonlarını 73 kupaya yükselttiklerini kaydeden GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, Gümüşhane’yi gururlandırmaya devam ettiklerini belirterek, ekip ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek zorlu parkurları aşıp kupaları Gümüşhane’ye getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Şahin, kendilerini destekleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yasin Zengin’e, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı’ya, CHP İl Başkanı Özgür Deniz Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER