GÜMOFF geleneği bozmadı, Korgan’dan kupayla döndü

Ordu’nun Korgan ilçesinde yapılan 7.Korgan Offroad Festivaline katılan GÜMOFF ekibi geleneği bozmayarak 1 kupayla Gümüşhane’ye dönerken yarışmada GÜMOFF’un 1 aracı devrildi, 1 aracı arızalandı.

GÜMOFF geleneği bozmadı, Korgan’dan kupayla döndü

Korgan Yaylasında yapılan offroad yarışları izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Özel olarak hazırlanan zorlu parkurda gerçekleştirilen yarışlar vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildi.

Gümüşhane’den 11 araç ve 40 kişiyle etkinliğe katılan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Kulübü (GÜMOFF), bugüne kadar katıldıkları her yarışta olduğu gibi Korgan’da da geleneği bozmayarak yaşadıkları talihsizliklere rağmen 1 kupa kaldırdı.

Çok zorlu bir parkurda güçlü rakiplerle dolu yarışta S2 klasmanında Recep Şahin ve copilotu Habip Yılmaz parkuru en kısa sürede tamamlayarak birinci olurken, S1 klasmanında mücadele eden Samet Şahin ve copilotu Fatih Yavuz’un aracı yarış sırasında arızalanınca yarış dışına çıktı. S2 klasmanında Alper Akçay ve copilotu Şenol Kazancı’nın aracı ise yarış sırasında yan yattı. Aracı düzelttikten sonra yarışa devam eden Akçay ve Kazancı yarışı tamamlamayı başardı.

Kulüp Başkanı Recep Şahin, GÜMOFF’un kazandığı 74. kupanın ardından yaptığı açıklamada, bu başarıların tesadüf olmadığını, disiplinli çalışma, ekip ruhu ve birlik beraberlik içinde hareket etmenin bir sonucu olduğunu belirtti. 

Şahin, “Ekip olarak zorlu parkurları aşıp bu kupaları Gümüşhane’ye getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Bu başarıların ardında yatan en büyük faktör ekip üyelerinin birbirine olan güveni ve inancıdır.  Gümüşhanemizi temsil etme ve gururlandırma misyonumuzu sürdüreceğiz. Bu kupalar sadece bizim değil, Gümüşhane halkının da gururu. Başarılarımızı sürdürmek ve yeni kupalarla Gümüşhane’yi onurlandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜMOFF Başkanı Şahin, bu etkinlik için katkı sağlayan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı’ya, Sema Petrol’den Eyüp Gürbüz’e, Ustaoğlu Beton’dan Ömer Demir’e, Eskicioğlu Dental Klinik’ten Arif Hikmet Eskicioğlu’na ve Sevenin Yeri’nden Rüstem Demirağ’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER