Halit Alaca Şiranspor’da

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan temsilcimiz Şiran Yıldızspor’un yeni Teknik Direktörü Halit Alaca oldu. İmza töreninde konuşan Halit Alaca, “Şiran Yıldızspor Kulübü ailesine katıldığım için mutluyum. Çok çalışıp sezon sonunda hak ettiğimiz noktada olacağımıza inanıyorum” dedi.

Halit Alaca Şiranspor’da

Geçtiğimiz günlerde Şiranspor olan adını Şiran Yıldızspor olarak değiştiren kulüpte teknik kadro belirlendi.

Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, Yeni Teknik Direktör Halit Alaca için Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde “Şiran Yıldızspor’umuzu Profesyonel Lig’e çıkarmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Öncelikle Halit Alaca hocamıza kulübümüze hoş geldin diyor, kendisine ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyorum. Halit hocamız genç, dinamik ve enerjisi yüksek. Şiran Yıldızspor Kulübü olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Şiran ilçemizin güzide takımı olan Şiran Yıldızspor’umuzu Profesyonel Lig’e çıkarmak için gecemizi gündüzümüze katacağımızın da bilinmesini istiyoruz. Şiran Yıldızspor bu şehrin bir değeridir. Tüm taraftarlarımızı ve Şiranlı futbolseverleri bu değere sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum” dedi.

İmza töreninde konuşan yeni teknik direktör Halit Alaca ise “Şiran Yıldızspor’da olduğum için mutluyum. Kariyerim ve hedeflerim doğrultusunda çok doğru bir kulüpteyim. Şiran Yıldızspor’umuzun başarısı için, ekibim ve oyuncularımız ile elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çok çalışıp sezon sonunda hak ettiğimiz noktada olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni Teknik Direktör Halit Alaca’nın yardımcı antrenörü Baykal Semint, kaleci antrenörü Serkan İlgün, atletik performans antrenörü Doğuş Can Işık oldu.

Diğer yandan Şiran Yıldızspor 2024-2025 sezonunun startını dün akşam Şiran ilçe stadında yaptığı çalışma ile başladı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER