Hedef yeniden Efeler Ligi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Liginde mücadele eden erkek voleybol takımımıza gönül veren voleybol severler yeni hedefler ve heyecanla bir araya geldi.

Hedef yeniden Efeler Ligi

İlimizi Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Liginde temsil eden takımımızın yöneticilerinin yanı sıra voleybol sporuna gönül veren hemşehrilerimiz yeni sezonla alakalı istişarelerde bulunmak üzere bir toplantı yaptı.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunun voleybol takımımızın Basın Sözcüsü Op. Dr. Süleyman Kasım Taşi “Kulüp Başkanımız Sayın Muhammed Kaya önderliğinde Yönetim Kurulu üyelerimiz ve bazı dostlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Yaptığımız toplantı gerçekten heyecan vericiydi. Şu an bu açıklamaları yaparken dahi, bir Gümüşhaneli olarak heyecanım halen devam ediyor. Takımımızın bu seneki hedefini Türkiye Süper Ligi olarak da adlandırılan Efeler Ligi olarak belirledik. Bu müjde ve heyecanı paylaşmakta, Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun ortak kararı ile bana nasip oldu. Bu çerçevede yapılan istişare toplantımızda, ana teması Efeler Ligi olmak üzere önemli kararlar aldık. Efeler Ligi’ne yükselmenin; Gümüşhane’mizin tanınması, gençlerimizin spora ilgisinin artması, ilimizin turizmine, esnafına, öğrencisine muhteşem bir etki sağlayacağı aşikardır” dedi.

Taş; istişare toplantısında alınan bazı kararları ise şöyle açıkladı: “Gümüşsu Gümüşhanespor olan adımızın, ciddi bir isim sponsoru bulana kadar Gümüşhane Voleybol Takımı olarak isimlendirilmesi. Geniş ve istekli, çalışkan bir Yönetim Kurulu oluşturulması. Voleybol Festivali düzenlenmesi. 1000 Altın Yürekli İnsan projenin başlatılması. Efeler Ligi hedefi ile birlikte Gümüşhane’de Bayan Voleybolunu da en üst seviyeye taşımak.”

Açıklanan projelere ilave olarak daha onlarca projelerinin olduğunu ifade eden Basın Sözcüsü Op. Dr. Süleyman Kasım Taş, “Şimdilik bunları paylaşmamız yeterli. Daha onlarca sürpriz Gümüşhane’mizi bekliyor. Heyecanımız çok yüksek. Biliyoruz ki, bu açıklamalar okunduktan sonra gerek il içinde gerekse il dışında yaşayan hemşehrilerimiz de aynı heyecanı yaşayacaklar. Bu heyecanı bizlere yaşatan başta Başkanımız Sayın Muhammed Kaya ve nezdinde Yönetim Kurulu üyelerine, şimdiye kadar Gümüşhane voleyboluna hizmet vermiş, vermeye devam eden veya hizmet etmeye yeni başlayacak olan herkese teşekkür ediyoruz. Sözlerime yeni sloganımız ile son vermek istiyorum. Yeniden efeler ligine, filenin zirvesine el ele Gümüşhane” diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER