Kupa beyi GÜMOFF’a 77 kere maşallah

Katıldıkları her yarıştan kupayla dönen Gümüşhane OffRoad Kulübü (GÜMOFF), 77.kupasını Giresun’da düzenlenen off-road yarışlarında kaldırdı.

Kupa beyi GÜMOFF’a 77 kere maşallah

Giresun Belediyesi, Zirve Off Road Kulübü ve Kerasus Off Road iş birliğiyle düzenlenen off-road yarışları büyük bir heyecana sahne oldu.

Aksu festival sahasında “Adrenalinin Adresi Giresun” sloganıyla organize edilen alanda zorlu parkurlarda yeteneklerini gösteren yarışçılar çamurlu ve dik çukurları tırmandı.

Bazı araçların parkuru tamamlayamadığı yarışlarda özel olarak hazırlanan zorlu parkurda zamana karşı gerçekleştirilen kıyasıya mücadele vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildi ve izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Yarışlara başarılarıyla, karakterleriyle ve takım olabilmeyi başarmasıyla ünlü GÜMOFF ekibi damga vururken, temsilcilerimiz bugüne kadar katıldıkları her yarışta olduğu gibi burada da 3 kupa daha kazanarak koleksiyonu 77 kupaya çıkardı.

Yarışlarda geleneği bozmayarak S1 klasmanında Alper Akçay ve Şenol Kazancı ikilisi şampiyon olurken, Samet Şahin ve Fatih Yavuz ikilisi S1 klasmanda ikincilik kupasını, S2 klasmanında ise Recep Şahin ve Habip Yılmaz ikilisi şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Toplamda 3 kupayı Gümüşhane’ye getirmenin gururunu yaşadıklarını belirten GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, “Gümüşhane Offroad Kulübü olarak Giresun’da yerimizi aldık en iyi şekilde ilimizi ve kulübümüzü temsil ettik. Geleneğimizi bozmayarak 3 kupa daha kazanarak şehrimize getirdik. Gümüşhanemizi temsil etme ve gururlandırma misyonumuzu sürdürüyoruz. Bu kupalar sadece GÜMOFF’un değil, Gümüşhane’nin de haklı gururu. Yeni kupalarla Gümüşhane’mizi onurlandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Şahin, desteklerini esirgemeyen tüm Gümüşhane halkına, Niyazoğlu'na ve Eskicioğlu Dental Kliniğe teşekkür etti.

Recep ve Samet Şahin kardeşlerin babaları Gümüşhane’de oto tamir ustalarının duayenlerinden Muammer Şahin de evlatlarının ve arkadaşlarının başarılarına şahit olmak için yarışları izlemek için onlarla gitti.

Evlatlarının ve arkadaşlarının başarılarıyla gurur duyduğunu kaydeden Muammer Şahin usta, GÜMOFF’un birlik ve beraberlik içerisinde tüm yarışmalara katılması nedeniyle ayrı bir özelliği olduğunu belirterek bu birlik ve beraberliğin ebediyen korunmasını istedi.
 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024, 22:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit Ülker
Halit Ülker - 1 hafta Önce

Evet maaşAllah berakAllah Yiğitler e selam ve sevgiler sunuyorum efendim

SIRADAKİ HABER