Mescid-i Aksa Camii şampiyon oldu

Gümüşhane’de İl Müftülüğü ve Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Geleneksel “Camiden Sahaya Futbol Turnuvası" Gümüşhane Üniversitesi BESYO Spor Tesislerinde final müsabakasıyla sona erdi.

Mescid-i Aksa Camii şampiyon oldu

Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrencilerin manevi, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak ve gençlerin enerjilerini verimli kullanmalarına katkıda bulunmak amacıyla yapılan etkinlikler sona erdi.

Yaz Kur’an Kurslarında öğrenim gören 9-13 yaş aralığındaki 156 öğrenci 13 takım mücadele etti.

Turnuvanın final müsabakası Mescid-i Aksa Camii ile Hacı Bayram Camii takımları arasında oynandı. Mescid-i Aksa Camii öğrencileri final maçını kazanarak kupaya uzandılar.

Gümüşhane Üniversitesi BESYO Spor Tesislerinde yapılan final müsabakası sonucunda kupa töreni düzenlenerek çocuklara kupa ve hediyeleri takdim edildi.

İl Müftüsü Hüseyin Gün, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Selahattin Taş, Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş, GSB Şube Müdürü Yakup Şimşek dereceye giren takım oyuncularına çeşitli hediyeler vererek turnuvaya katılan tüm öğrencilere, görevli hocalara ve ailelere teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER