Mihriban rekor tazeledi

Gümüşhaneli özel ve milli sporcumuz Mihriban Korkmaz, Dubai’de düzenlenen yarışmada gülle atma branşında altın madalyanın sahibi olurken kendi Türkiye rekorunu da kırma başarısı gösterdi.

Mihriban rekor tazeledi

Dubai’de düzenlenen Uluslararası Para Atletizm Grand Prix’de mücadele eden Para Atletizm Milli Takımımızda, Milli Sporcumuz Mihriban Korkmaz, gülle atma branşında 13.24’lük derecesi ile altın madalyanın sahibi oldu. Mihriban bu skorla ayrıca kendisine ait olan Türkiye rekorunu da kırmış oldu.

Devam eden müsabakaları yerinde izleyen Federasyon Başkanı Birol Aydın yaptığı açıklamada “Sporcularımıza güvenimiz sonsuz. Burada birbirine kenetlenmiş ve birbirinin başarısı ile tek yürek olmuş bir Milli Takım kadrosu var. Madalyaların ve rekor derecelerin devamı gelecektir” dedi.

Gün içerisinde devam eden müsabakalarda bir diğer milli sporcumuz Eda Yıldırım da gülle atma branşında Gümüş Madalya'nın sahibi oldu.

Gümüşhane’de bulunduğu süre içerisinde sayısız başarılar elde eden Mihriban Korkmaz (Kaya), Milli Eğitim Müdürlüğünde şoför Bülent Kaya’nın kızı. Milli sporcumuz Mihriban Korkmaz, hasta olan annesine verdiği şampiyonluk sözünü bir kez daha tutmanın gururunu yaşadığını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER