Şampiyonlar Döndü

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanlığınca 28-30 Haziran 2012 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası ve Dünya Milli Takım seçmelerine katılan 17 sporcumuz Gümüşhane’ye döndü.

Şampiyonlar Döndü
Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness  ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanlığınca 28-30 Haziran 2012 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası ve Dünya Milli Takım seçmelerine katılan 17 sporcumuz Gümüşhane’ye döndü.

Üç gün devam eden şampiyonada Genç Erkekler kategorisinde takım olarak Türkiye ikinciliği elde eden sporcular, bireysel olarak; 50 kilogramda Tarık Doğan ve +80 kilogramda Ömer Faruk Kaymak Türkiye Birincisi olarak Milli Takıma seçildi ve Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

55 kilogramda Ümmet Torlak, 65 kilogramda Mustafa Emrah Demirağ ve 70 kilogramda Kadir Kurtoğlu kilolarında Türkiye ikincisi olurken, büyükler kategorisinde 60 kilogramda Hüseyin Atay, 65 kilogramda Furkan Çimen dördüncü, 65 kilogramda Fatih Ulutaş ve Emirhan Kaymak beşinci oldu.

Sporcu kafilesini makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, Eylül ayında Brezilya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacak sporculardan aynı başarıyı beklediklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER