Telekomspor Futbol Okulu çalışmalarına devam ediyor

Gümüşhane Telekomspor’da iki senedir faaliyetlerinin organize bir şekilde yürütüldüğü Telekomspor Futbol Okulunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Telekomspor Futbol Okulu çalışmalarına devam ediyor

Gümüşhane’nin futbol duayenlerinden İhsan Pelit’in önderliğinde çalışmalarını sürdüren Telekomspor Futbol Akademisinin teknik ekibinde Gümüşhane’yi bu sezon BAL’da temsil eden A takımının yardımcı antrenörlüğünü de yapan genç antrenör Hüseyin Avni Yaşar ve Gümüşhanespor’da profesyonel olarak forma giymiş Azmi Toprak Gürer’in yanında kaleciler ile özel olarak ilgilenen kaleci antrenörleri de yer alıyor.

Kentte adından yıllardır söz ettiren kulübü Telekomspor, spor alanında eğitim almış, tecrübeli antrenörleri ile Gümüşhane’nin gençlerine en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.

Bu bağlamda hayata geçirilen futbol akademisinde 7-13 yaş grubuna hitap eden okulun antrenmanları Yenişehir Stadyumunda yapılıyor ve antrenmanlara geliş gidişleri kolaylaştırmak adına kulübün sporcu servisi de yer alıyor.

Sporcuların saha içerisinde yeterli donanımlara sahip olmaları adına yaptırılan saha çalışmaları bir profesyonel takımın sahip olduğundan farksız olan soyunma odalarında bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen teorik futbol eğitimleri ile destekleniyor.

Aktif olarak kullandıkları sosyal medyada, facebook ve instagram hesaplarından kolaylıkla takip edilebilecek futbol okulunda sporcuların kişisel gelişimine yardımcı olacak eğlenceli videolar ve bilgi yarışmaları videoları da çekiliyor.

Gümüşhane Telekomspor Futbol Akademisi, gerek futbol eğitimi gerekse kişisel gelişim açısından Gümüşhane çocuğunun geleceğine talip.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER