Torul'da 30 Ağustos dostluk müsabakası oynandı

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Torul Belediyespor ile 1461 Trabzon FK Alt yapı takımları arasında dostluk müsabakası oynandı.

Torul'da 30 Ağustos dostluk müsabakası oynandı

Torul İlçe Stadyumu’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla iki kulübün U12 ve U13 sporcularının karşı karşıya geldiği müsabakalar izleyenlere seyir zevki verdi.

İki kulübün alt yapısında yetişen ve hazırlıklarına devam eden sporcuların karşılaşmaları hem bol gollü maçlara hem de birbirinden kıyasıya mücadeleye sahne oldu. 

Yaklaşık 4 saat boyunca hem U12 hem de U13 takımlarının karşı karşıya geldiği mücadele dostluk çerçevesinde gerçekleşirken izleyenlerden tam not aldı.

Torul’da 1461 Trabzon FK’yı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, “Bugün 30 Ağustos hem Zafer Bayramımızı kutluyor hem de gençlerimizle birlikte güzel bir yaşıyoruz. Alt yapı sporcularımız, antrenörlerimiz eşliğinde gelişmeye ve bu gelişimi gösterirken de profesyonel anlamda da maçlara çıkıyor. Bu bağlamda bugün 1461 Trabzon Futbol Kulübü alt yapı takımlarını Torulumuz’da ağırladık. Hem U12 hem de U13 düzeyinde çok güzel maçlar izledik. Kendilerine bu güzel organizasyonunda katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer  verdi.

Torul İlçe Stadyumu’nda gerçekleşen müsabakaları Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Yılmaz, sporcu aileleri ve çok sayıda Torullu katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2024, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER