Torul’da Bostan ve Kodalak adına futbol turnuvası düzenlendi

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Torul Belediyespor ev sahipliğinde ilçenin efsane isimlerinden Osman Kodalak ve Cahit Bostan adına futbol turnuvası düzenlendi.

Torul’da Bostan ve Kodalak adına futbol turnuvası düzenlendi

Torul Belediyespor, Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu, Gümüşhane Telekomspor, 15 Şubat Spor Kulübü ve Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü’nün yer aldığı turnuva 21-22 Ağustos tarihlerinde Torul İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Torul’un eğitim camiasından önemli simalarından Cahit Bostan ve Torulspor’un efsane futbolcusu Osman Kodalak’ın anısına düzenlenen turnuvaya katılım sağlayan takımlara teşekkür belgeleri ve katılım kupalarını Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir takdim etti. 

Başkan Özdemir’den katılımcılara teşekkür

Burada kısa bir konuşma yapan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, “Cahit Bostan hocamız Torulumuzun yetiştirdiği ender değerlerden biriydi. Kendisi gerek eğitim camiasında gerekse de Torulspor’umuz için mesai harcamış kıymetli bir eğitimci büyüğümüzdü. Osman Kodalak kardeşim ise aynı şekilde Torulspor için ter dökmüş, Torulspor’umuzun efsane kaptanlarından biriydi. Bu iki değerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için hocalarımızla birlikte böyle bir turnuva tertip ettik. Katılım sağlayan tüm kulüplerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İki gün boyunca süren turnuvada şu sonuçlar alındı:
Torul Belediyespor 2-4 15 Şubat Spor Kulübü
Gümüşhane Telekomspor 0-3 Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü
Torul Belediyespor 4-3 Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu
15 Şubat Spor Kulübü 1-1 Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü
Gümüşhane Telekomspor 0-1 Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu
Torul Belediyespor 1-3 Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2024, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER