Ülkü Ocaklarının voleybol turnuvası tamamlandı

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından 13 Mayıs 1979'da hayatını kaybeden Yusuf Bahri Genç'in anısına düzenlenen “Ülkücü Şehit Yusuf Bahri Genç Voleybol Turnuvası” sona erdi.  

Ülkü Ocaklarının voleybol turnuvası tamamlandı

İki gün süren turnuvada toplamda 10 takım mücadele etti. Katılımcılar arasında Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı, MHP Merkez İlçe Başkanlığı, Türkav Gümüşhane İl Başkanlığı, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Gümüşhane Belediyesi, Türk Eğitim-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği, Türk Sağlık-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği, Gümüşhane Üniversitesi ve Türk Eğitim-Sen Üniversite Temsilcileri yer aldı.

Turnuvanın sonunda şampiyonluk kupasını Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Belediye Meclis Üyeleri kazandı. İkinci sırada Türk Eğitim-Sen, üçüncü sırada Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, dördüncü sırada ise Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı tamamladı.

Sema Doğan Yaşam Alanı Voleybol Sahasında yapılan turnuvada dereceye alan takımlara ödülleri ve kupaları Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ve Belediye Başkanı Vedat Soner Başer tarafından verildi.

Kupa töreninden sonra Alparslan Türkeş olmak üzere Ülkücü Şehitler ve tüm şehitler için Kur’an okutularak dualar edildi.

Turnuva sonrası açıklama yapan Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Sadık Coşkun, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Teşkilat olarak birlik ve beraberliğimizi perçinleştirdik. Turnuvaya katılan Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Nuh Alparslan Durdu, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Belediye Başkan yardımcılarımız, Belediye encümenlerimiz, İl Genel Meclisi üyelerimiz, STK temsilcilerimiz, teşkilat mensuplarımız ve dava arkadaşlarımız ile güzel bir turnuva gerçekleştirdik. Bu vesile ile Ülkücü Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anarken, onların bizlere bıraktığı mirası yaşatmak için gece gündüz çalışacağımızı bu kutlu davayı nesiller boyu sürdürmek için var gücümüzle mücadele edeceğimizi bir kez daha belirtiyorum, aziz ruhları şad mekanları cennet olsun” diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2024, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER