Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3022 %0.32
44,9570 %0.28
4.148,96 % -0,55
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Kaldırım Kapatan Trafik Levhası Kaldırıldı

Kaldırım Kapatan Trafik Levhası Kaldırıldı

Gümüşhane Üniversitesi kampüs alanı önünde, yaya kaldırımını tamamen kapatan trafik levhası Kent Konseyinin uyarısı ile kaldırıldı.

308
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’nin Bağlarbaşı mahallesinde Karayollarına ait olan ve kaldırımı boydan boya kapatan trafik levhası kaldırıldı.

Karayolları tarafından yıllar önce Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan üstgeçit yakınlarına yerleştirilen trafik levhası Gümüşhane Kent Konseyinin uyarısı ile kaldırıldı. Gümüşhane-Bayburt karayolu üzerinde bulunan ve Karayolları 101.Şube Şefliğini gösteren tabelanın yol kenarındaki kaldırımı tamamen kaplıyor ve yayaların geçidine müsaade etmiyordu.

Gümüşhane Kent Konseyinin geçtiğimiz Eylül ayında Karayolları’na yazdığı resmi yazının ardından tabela kaldırılarak, kaldırım yayaların yürüyebileceği şekle getirildi. Tabelanın kaldırılması ile birlikte Gümüşhane Üniversitesi kampüs alanının hemen önünde yer alan bölgede yaya trafiği oldukça rahatlarken, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, konuya gösterdiği duyarlılık için Karayolları yetkililerine teşekkür etti.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *