Erzincan’dan acı haber: Yoğun bakım hemşiresi hayatını kaybetti

Erzincan’da Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Servisinde hemşire olarak görev yapan Gümüşhaneli Zeynep Çakır (27) geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti.

Erzincan’dan acı haber: Yoğun bakım hemşiresi hayatını kaybetti

Sağlık yönünden hiçbir rahatsızlığı bulunmayan hemşire Zeynep Çakır, yaklaşık 15 gün önce gribal enfeksiyon geçirdi. Daha sonra enfeksiyon ilerleyerek organ yetmezliğine neden oldu. Erzurum’da hastanede tedavi gören Zeynep Çakır, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Hemşire Çakır’ın vefat haberi sağlık camiasını yasa boğdu. 2021 yılından bu yana Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Çakır’ın memleketinin Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Gödül köyü olduğu öğrenildi.

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız taziye mesajı yayımlanarak, “Hastanemizde görev yapan Yoğun Bakım hemşiresi arkadaşımız Zeynep Çakır hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Çakır’ın cenazesi bugün Kelkit ilçesindeki Küçük Camide ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazına müteakip aynı yerde toprağa verilecek.

YORUM EKLE