İsmail BOSTANCI Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

Taziye Telefonu: Ufuk BOSTANCI - 0532 476 45 29

İsmail BOSTANCI  Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

İlimiz Bağlarbaşı Mahallesi sakinlerinden Ufuk, Ali, Mustafa ve Merhum Akın BOSTANCI'nın babaları, Leyla BOSTANCI'nın kayınpederi İsmail BOSTANCI Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bağlarbaşı mahallesinde kılınacak öğlen namazını müteaakip aynı yerde toprağa verilecektir. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 13 Temmuz 2024, Cumartesi

Taziye Telefonu: Ufuk BOSTANCI - 0532 476 45 29

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf Sadık eğitimci yazar -gazeteci eleştirmen
yusuf Sadık eğitimci yazar -gazeteci eleştirmen - 3 ay Önce

MERHUM İsmail BOSTAN . Çalışma hayatında Gümüşhane BELEDİYESİNİn zABITASINDA MARKA İSİM OLARAK İZ BIRAKAN BİR HEMŞERİMİZDİ.
Çarşı ve Pazar esnafına karşı mesafeli duruşu uygalamalşardaki adaletli davranışı i,lke bilinen Sayın Bostancı bişr kaç yıl önce eşi ve Oğlunu ebediyete uğurlamanın izintisi ile hayata tutunmaya çalışıyordu.
şahsen bir gün önzezafer meyfdanında görmiştim.
Neylersin öiliüm herkesin başında. nerdee ne zaman geleceği belli olmaz. Küçük Biraderi Aydın BOSTANDA marka değerde bir hemşerimizdi. Hasılı kendisini onurla yad ederken kendisine Allahtan rahmet aileye ve sevnlerinebaşsağlığı dileklerimizi sunarız.. Y:SADIK

Celal yılmaz şiran dilekyolu köyü
Celal yılmaz şiran dilekyolu köyü - 3 ay Önce

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağ olsun ışıklar içinde uyusun kalanlara Rabbım sabır versin inşAllah aminn aile fertlerinin tümüne sağlıklı günler dilerim kardeşim kendinize iyi bakın.

SIRADAKİ HABER