Şerif KAYMAK Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

Taziye Telefonu: Cemalettin KAYMAK - 0546 864 60 68

Şerif KAYMAK Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

İlimiz Pirahmet köyü sakinlerinden Celalettin, Cemalettin ve Merhum Cenani KAYMAK'ın babaları, Merhume Zarife KAYMAK'ın eşi Şerif KAYMAK Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğlen namazını müteakip aynı köyde toprağa verilecektir. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 10 Mayıs 2023, Çarşamba

Taziye Telefonu: Cemalettin KAYMAK - 0546 864 60 68

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 09:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 1 yıl Önce

Mekanı Cennet olsun. Gümüşhane'nin kıymetli bir eğitim çınarı idi. Mekanı Cennet olsun inşAllah. Biz razıydık Rabbim'de razı olsun....

Abdulkadir Özdener
Abdulkadir Özdener - 1 yıl Önce

Şerif kaymak ismini görünce içim cız etti.muhterem öğretmenim 1965 ve 1966 yıllarında fevzi paşa ilköğretim okulunda beni okuttu. Bizde emeği vardır.hakkımız varsa helâl olsun.Mekanı Alii,kabri nur olsun.Aile efradınada Başsağlığı dilerim.

Abdulkadir Özdener
Abdulkadir Özdener - 1 yıl Önce

Muhterem öğretmenimin vefatını üzüntüyle öğrendim.kendisine Rahmet ,Ailesine Başsağlıgı dilerim.makamı aali kabri nur olsun.

Gürkan Ural
Gürkan Ural - 1 yıl Önce

Gümüşhane’nin eğitim çınarının vefatını bügün öğrendim. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Aile efradına başsağlığı diliyorum.

BAKİ TURAN TUNCEL
BAKİ TURAN TUNCEL - 1 yıl Önce

Allah Rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Gümüşhane'de ve Ankara'da efendi ve saygınlığı ile değerli bir öğretmenimizdi. Ailesine sabırlar diliyorum.

SIRADAKİ HABER