Başer gençlerle kol kola yürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Başer gençlerle kol kola yürüyor

Gümüşhane 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli idareler Seçimi için gün sayarken MHP Adayı Başer ise hız kesmeden gençlerle bir arada yürümeyi sürdürüyor.

Başer, seçim çalışmaları kapsamına Gümüşhaneli gençlerle sahur vakitleri dahil bir arada olmayı ihmal etmiyor. Adaylığını açıkladığı günden beri istişare ve ortak aklın önemini vurgulayan Başkan Adayı Başer, gençlerle ile birlikte yapılan istişarenin önemini bir kez daha hatırlattı.

Öğrenci evleri, Osmanlı Kahvecisi, Yemen kahvesi ve Takıles Cafe ve restaurant olmak üzere kentin pek çok noktasında düzenlenen programlarla kentteki gençlerle gece gündüz bir arada olmaya devam eden MHP Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, “Söz veriyorum, güzel günler bizim olacak” dedi.

“Güzel günler bizim olacak”

Yemen Kahvesinde gençlerle bir araya gelerek Gümüşhaneli gençlerin dertlerini ve isteklerini dinleyen MHP Adayı Vedat Soner Başer, “Değerli gençlerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Onları fikirleri bizim için hep çok değerli oldu ve değerli olmaya devam ediyor. Ortak akıl önemli ancak gençler ile ortak akıl yürütmek geleceği öngörmek için önemli bir kaynak oluyor bizlere. Onların umutsuz olmasını, Gümüşhane’den kaçarcasına gitmesini değil şehrimizde kök salmasını istiyorum. İsteklerini dinliyorum, biliyorum ve dinlemeye de devam edeceğim. Desteklerini her zaman yanımda hissettiğim kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Söz veriyorum, güzel günler bizim olacak!” dedi. --Bülten--

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER