Demirağ başvurusunu yaptı

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylığı müracaatını yaptı.

Demirağ başvurusunu yaptı

Aynı zamanda AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Teşkilat Başkanı olan Demirağ, bu görevinden istifa ederek aile büyükleriyle birlikte başvurusunu gerçekleştirdi.

Hazırladığı evraklarını AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş’a teslim eden Demirağ, siyasi hayatına başladığı günden beri neferi olduğu AK Parti'den Gümüşhane Merkez İl Genel Meclisi Üyesi aday adaylığına başvurusunu yaptığını söyledi.

Açıklamasında bugüne kadar yapmayı beyan ettiği herşeyi layıkıyla yerine getirebilmek için gayret ettiğini kaydeden Demirağ, “Buradan yine beyan ediyorum ki inşallah sizlerin destek ve duaları ile ve AK Parti Teşkilatımızın kararı ile Gümüşhane İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilirsem şehrimizin ekonomisinin kalkınmasında lokomotif sektör olacak olan turizmin büyük kalkınma hamlesini başlatmak için; şehrimizin yatırım alan cazibeli bir şehir olması için; doğduğum günden beri havasını soluyup suyunu içtiğim güzel memleketimizin her konuda hak ettiği yere gelebilmesi için; gelecek nesillerimizin güzel şehrimizde daha refah içinde ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için 41 yıllık yaşamım boyunca edindiğim ticari, siyasi ve sivil toplum kuruluşu tecrübelerimi birleştirerek seferberlik derecesinde çalışıp şehrimize hizmet edeceğime söz veriyorum. Bu siyasi bir vaat değil, tarafımca Allah'ın izniyle tutulmak üzere verilmiş bir sözdür” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit Ülker
Halit Ülker - 10 ay Önce

Hayırlı olsun inşAllah Allah yar ve yardımcınız olsun selamlar saygılar sunuyorum tüm hemşerilerimiz e

SIRADAKİ HABER