Şahinöz müracaatını yaptı

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde uzun yıllardır Özel İdare Müdürü olarak görev yapan Mahmut Şahinöz, siyaset sahnesine adım atarak AK Parti'den belediye başkan aday adayı oldu.

Şahinöz müracaatını yaptı

Torul ilçesinde uzun yıllardır Özel İdare Müdürlüğü görevini yürüten Şahinöz, görevinden istifa ederek AK Parti’ye müracaatını gerçekleştirdi.

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Torul’a olan hizmet aşkını bir üst seviyeye taşıma kararı alarak AK Parti’ye belediye başkan aday adaylığı müracaatını yapan Şahinöz, hazırladığı evrakları müracaatların son gününde ilçe başkanı Hüseyin Zengin’e teslim etti.

Müracaatının ardından yaptığı açıklamada Torul ilçesine yeni bir vizyon getirmeyi amaçladığını kaydeden Şahinöz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda ilçemizde yapacak çok işimiz var. Altyapıdan sosyal projelere kadar birçok alanda önemli tecrübelerimizi ilçe halkımıza hizmet olarak yansıtacağız. Torul’un geleceği için hizmet etmeye kararlıyız. İlçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasını destekleyerek, Torul'u modern bir şehir haline getirmek için projeler geliştireceğiz. Torul için el birliğiyle daha güzel günler inşa etmek istiyoruz. Deneyimimizle, birikimimizle ve AK Parti'nin sağlam temelleriyle, ilçemizi daha ileriye taşıma kararlılığındayız" dedi.

Mahmut Şahinöz kimdir?

1976 yılında Gümüşhane'nin Torul ilçesinde doğdu. Evli ve 3 çocuk babası. İlk ve ortaöğretimimi Torul'da tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi inşaat teknikerliği bölümünü 1997 yılında bitirdi. Okulu bitirdikten sonra 6 ay süreli Torul Belediyesinde görev yaptı. Bu sürenin sonunda 2 yıl süreyle Torul sürücü kursunda usta öğreticilik görevi yaptıktan sonra 2003 yılında Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne inşaat teknikeri olarak atandı. 2010 yılında Gümüşhane İl Özel İdaresine İnşaat teknikeri olarak görev yaptı. 2015 yılında Torul İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevine atandı. Halen bu görevini sürdürmekte.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER