Turban adaylığını açıkladı

Gümüşhane'nin Karşıyaka Mahallesi sakinlerinden Hacı Turban, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Turban adaylığını açıkladı

Uzun yıllar kamuda çalıştıktan sonra emekli olan Turban, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada Karşıyaka Mahallesini daha yaşanabilir, örnek bir mahalle yapmak için dürüst, güvenilir, adaletli, kararlı, herkese eşit davranarak yenilikçi anlayışla hizmet etmek için aday olduğunu ifade eden Turban, mahalle sakinlerinden destek talep etti.

Turban, mahallelerine bugüne kadar hizmet veren herkese teşekkür etti.

Hacı Turban kimdir?

1969 yılında Karşıyaka mahallesinde doğan Turban, evli ve 2 çocuk babası. Eğitim hayatını Gümüşhane'de tamamlayan Turban, Tarım ve Orman İl müdürlüğünden emekli oldu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Sadık Eğitimci yazar gazeteci..
Yusuf Sadık Eğitimci yazar gazeteci.. - 13 ay Önce

Değerli Turban kardeşimiz kamuda edindiği deneyimle tüm devlet kapılarını açmak gibi aşılması zor olan engelleri açabilmesi bakımından bence doğru bir karar
El an ki muhtarı eleştirmeden böyle bir kararı alması da centilmenlik bakımından ayrıca artı puan olarak hanesine yazılabilir.
Ben daha çok hizmet edeceğim diye yola koyulanlar demokratik hakkın ı kullanıyor şeklinde algılanmalı. Kim kazanırsa bızım muhtarımız da odur. o mahallede ister otuır ister oturma. Önemli olan i,şin ehil ellere teslim edilmesidir.

SIRADAKİ HABER